Magyarok Nagyasszonya Foci kupa Egyeken

Magyarok Nagyasszonya Foci Kupa I. – nyári fordulóját az immár ismerősként játszó geszterédi, újfehértói és házigazda egyeki ministránsok/hittanosok ma tartották Egyeken.

A sportpályán kezdődő mérkőzést a nyári zápor és zivatar, mennydörgés és villámlás félbeszakította, és egy bő félóra után az iskola tornatermében folytatódott a mérkőzés.
A szemlátomást túlerőben lévő újfehértóiak egy döntetlen és 3 magabiztos győzelemmel hazahozhatták a vándorkupát. 2. helyezett lett a házigazda egyeki -szintén népes- csapat. A 3. helyet odaadó játékkal a geszterédi ministránsok szerezték meg.

10 góllal Kristóf Balázs lett a gólkirály (Újfehértó), a legjobb kapus díjat az egyeki csapatban játszó Papp Benedek, és a legjobb mezőnyjátékos címet a geszterédi Orosz Gábor kapta meg. A díjátadás előtt egy nagyon finom ebédet fogyaszthattunk el (rántott hús, burgonya, uborka és sok-sok palacsinta), amiért ezúton is hálás köszönetünket fejezzük ki. A díjátadás után egy kis édességet kapott minden játékos, majd Zsolt atya az iskola folyosóján egy rögtönzött “harci” játék lehetőségét kínálta fel az érmes fiataloknak.

Köszönjük Papp László plébános atyának és munkatársainak (Zolinak, aki a mérkőzéseket igyekezett pártatlanul vezetni – szerintem sikerült) a vendéglátást és a szeretetet.

Magyarok Nagyasszonya segítse meg egyházközségeinket a továbbiakban is!

Juhász Imre plébános

Fotó: Papp László